Copy
Bekijk deze e-mail in de browser

Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

Dit is de laatste nieuwsbrief van 2018….een jaar dat alweer bijna ten einde is. Het lijkt wel alsof de tijd steeds sneller gaat en dat technologische ontwikkelingen ook in een steeds hoger tempo gaan. Deze nieuwsbrief heeft daarom ook een belangrijke functie; u op de hoogte houden van de laatste stand van zaken bij Bronkhorst.
 
Tevens geeft dit mij de gelegenheid om u, namens het team van Bronkhorst Nederland, hartelijk te bedanken voor de prettige samenwerking en u hele fijne Feestdagen en een succesvol, gezond en gelukkig Nieuwjaar te wensen.

Graag tot ziens in 2019,  
Ger Jan Dorland

Nieuwe technologie

Bronkhorst ontdekte de behoefte aan in-line meettechnologie in de energievoorziening met behulp van aardgas. Voor deze toepassing werken we aan een sondesensor voor het meten van gaseigenschappen.

Update FLUIDAT®

FLUIDAT, onze gratis online rekentool voor 1800 vloeistoffen. Gebruik FLUIDAT om fysieke eigenschappen op te zoeken en conversiefactoren te berekenen. Registreer u nu!

100 Unieke gassen geïntegreerd

Onze EL-FLOW Prestige thermische massflowmeters en controllers zijn nu voorzien van 100 unieke gassen. Het instrument kan de gasconversie real-time berekenen op basis van de werkelijke gaseigenschappen.

Prettige Feestdagen

Vanwege de feestdagen is ons kantoor gesloten op maandag 24 en maandag 31 december. 

Copyright © 2018 Bronkhorst Nederland B.V., Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich voor onze nieuwsbrief heeft ingeschreven.

Ons adres is:
Bronkhorst Nederland B.V. Lunet 10c Veenendaal, 3905 NW Netherlands
Voeg ons toe aan uw adresboek

Wilt u de manier waarop u deze e-mails ontvangt wijzigen?
U kunt uw voorkeuren bijwerken of u afmelden voor deze lijst.