Copy
Bekijk deze e-mail in de browser

Beste <<Voornaam>> <<Achternaam>>,

En dan…is het al 2019. De tijd vliegt!

We starten dit jaar met een focus op doseertechnieken. Doseertechnieken worden gebruikt in een groot aantal verschillende industrieën: denk aan luchtdosering in ijs of gasdosering voor het opgroeien van bacteriën, additieven dosering in de drankenindustrie of geur in de olie-en gasindustrie en zelfs het doseren van geuren in de parfumindustrie.
De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wilt u de doseertechnieken live zien, bezoek ons dan op ProSweets in Keulen, of neem contact met ons op voor een demonstratie bij u in huis.

Laat ons weten hoe wij u kunnen helpen!
Ger Jan Dorland

Batchdosering in vullijnen

In de drankenindustrie is snelle dosering van additieven een veeleisend proces. Dit vraagt om een doseersysteem waarmee de batchdosering zeer snel, herhaalbaar en nauwkeurig kan worden geregeld.

Bezoek ons op de ProSweets in Keulen! Hal 10.1, stand A020. Voor toegangskaarten kunt u contact met ons opnemen.

Gratis rekentool

We hebben een gratis online rekentool voor u beschikbaar met meer dan 1800 vloeistoffen. Gebruik FLUIDAT® om fysieke eigenschappen op te zoeken en conversiefactoren te berekenen. Bekijk het of registreer direct.

De geur van aardgas

Doseertechnieken zijn de sleutel tot succes voor het toevoegen van geurstof aan aardgas. Aardgas is vrijwel geurloos, om veiligheidsredenen is een verbinding zoals THT aan het gas toegevoegd. Lees verder!

Top 5 blogs

We hebben voor u een selectie gemaakt  van onze populairste blogs die in 2018 zijn gepubliceerd. Lees meer over: Realtime drukcompensatie, turbulentie-effect, micro-Coriolis-sensor, trillingen en meer.

Neem contact met ons op!
Copyright © 2019 Bronkhorst Nederland B.V., Alle rechten voorbehouden.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich voor onze nieuwsbrief heeft ingeschreven.

Ons adres is:
Bronkhorst Nederland B.V. Lunet 10c Veenendaal, 3905 NW Netherlands
Voeg ons toe aan uw adresboek

Wilt u de manier waarop u deze e-mails ontvangt wijzigen?
U kunt uw voorkeuren bijwerken of u afmelden voor deze lijst.