Copy

Nieuwe woning biedt tal van voordelen

De verkoop van DE PATRIJS gaat goed. We hebben ons laten vertellen dat toekomstige bewoners al druk doende zijn met het verzamelen van ideeën voor de inrichting van hun nieuwe huis en tuin. Binnenkort start de bouw van deze duurzame, nieuwe woningen in de gezellige wijk Heereland. Lees snel verder; we hebben een aantal voordelen van deze nieuwbouwontwikkeling voor u op een rijtje gezet. 

Uw woning is een spaarpot

Het kopen van een nieuwbouwwoning heeft verschillende voordelen. Naast een lage energierekening door de duurzame installatie en zonnepanelen, koopt u een nieuwbouwwoning ‘vrij op naam’. Dit betekent dat u geen kosten koper (k.k.) hoeft te betalen. Dit scheelt veel geld. U betaalt bijvoorbeeld geen makelaarskosten of overdrachtsbelasting. De hypotheekadviseur van Verbrugge heeft een maandlastenberekening opgesteld berekend over de volledige looptijd.
Als u een eengezinswoning in DE PATRIJS koopt ad €267.500 dan zijn de bruto maandlasten circa €930. Het nettobedrag is afhankelijk van uw inkomen (hoogte van belastingvoet) en is gemiddeld rond €850. U ‘spaart’ elk jaar ruim €7.000 oplopend tot €8.000, €9.000 en uiteindelijk €10.000 per jaar! U bouwt zo door het geheel afbetalen van uw woning aan een mooie spaarpot aan het eind van de looptijd. Bent u benieuwd welk bedrag u maximaal kunt lenen en of u een woning in DE PATRIJS kunt kopen? Laat u vrijblijvend informeren en maak vandaag nog een afspraak met de makelaar.

Duurzaam wonen

De woningen in DE PATRIJS voldoen aan de laatste milieu-eisen. Goede isolatie, dubbelglas, gasloos, zonnepanelen, enzovoort. Fijn voor het milieu en voor uw portemonnee. Bijkomend voordeel is dat u bij veel geldverstrekkers bij aankoop van een woning met een gunstig energielabel meer kunt lenen voor uw hypotheek!

Vlot bouwproces

Als u een nieuwbouwwoning heeft gekocht, hoopt u uiteraard op een vlot bouwproces. Naar verwachting starten we begin 2020 al met de bouw van deze 27 eigentijdse woningen compleet met keuken en luxe sanitair. De bouwtijd bedraagt ongeveer een half jaar. Mogelijk viert u volgend najaar wel in uw fantastische nieuwe woning. Dat is met recht een zonnig vooruitzicht!

Heerlijk, zorgeloos vooruitzicht

Wilt u ook in een kindvriendelijke wijk wonen met moderne, duurzame eengezinswoningen? En al uw woonwensen realiseren in een spiksplinternieuw huis? Kijk dan op onderstaande link welke woningen nog beschikbaar zijn in DE PATRIJS fase 2 en neem contact op met makelaarskantoor Verbrugge 0162 – 521297 of mail naar nieuwbouw@verbrugge.com.
Bekijk de beschikbare woningen
Facebook Facebook
wonenindepatrijs.nl wonenindepatrijs.nl
INFORMATIE EN VERKOOP

Verbrugge Raamsdonksveer
www.verbrugge.com
0162-521297
nieuwbouw@verbrugge.com

ONTWIKKELING

Lunee Vastgoed
www.lunee.nl

Geen nieuwbrieven meer ontvangen van DE PATRIJS?
schrijf u hier uit 
Uw gegevens wijzigen?

pas hier uw gegevens aan