Copy


DOE MEE!
 
Hoe werken we in Amstelveen Zuidwest
samen aan gezondheid en zorg? 

 

Wij, Lydia Göbel en Bert Nap, nodigen je namens onze wijksamenwerkingsverbanden (WSV*) uit om mee te doen aan de toekomstverkenning Wijksamenwerking gezondheid en zorg in Amstelveen Zuidwest in de Amstelveense wijken: Westwijk, Bovenkerk, Middenhoven, Keizer-Karelpark. We hopen dat je meedoet. 

Waarom deze uitnodiging voor een toekomstverkenning op samenwerking? 
Omdat we geloven dat als we elkaar goed kennen en weten te vinden in “de wijk” we samen nog betere zorg kunnen bieden en de gezondheid en het welzijn van de mensen die in Amstelveen Zuidwest wonen nog meer kunnen bevorderen.

Maar, we werken toch al samen? 
Ja, dat klopt. Maar er is volgens ons nog veel te verbeteren. We hebben bijvoorbeeld geen goed overzicht van wie is wie (een “sociale kaart”). En we weten niet van iedereen welke toekomstplannen zij hebben. En hoe wijksamenwerking op dit moment wordt ervaren. Ook willen we nog eens goed kijken naar de afbakening van onze wijksamenwerkingsverbanden. Welke netwerken zijn logisch? Wanneer is het te groot? Of wanneer is het te klein?

Jij krijgt deze uitnodiging omdat jij werkt of actief bent in (één van) deze wijken als professional of bewoner of dit gebied als speerpunt hebt. Doe mee! Deel jouw kennis en ervaring en bouw mee aan de toekomst van jouw wijk!

Hoe doe je mee? 
We vragen een uur van je tijd om online mee te doen. In dit uur krijg je meer informatie over deze toekomstverkenning en kan je vragen stellen. Vervolgens ga je aan de slag om jouw kennis en ervaring te delen.

Hieronder vind je een link (button) naar verschillende tijdsblokken van een uur in de week van 15 en 22 maart. In elk tijdsblok is ruimte voor 8 tot 12 mensen. Na aanmelding voor één van deze tijdstippen ontvang je 2 dagen van te voren een Zoomlink.

Kies een tijdblok waarop jij meedoet met de toekomstverkenning

Nodig je collega’s uit
Deze uitnodiging is voor alle medewerkers in zorg en welzijn, maar ook voor de wijkplatforms. We zullen ongetwijfeld mensen missen. Check of je collega’s deze mail ook hebben ontvangen. Zo niet wil je deze uitnodiging dan doorsturen?

*Meer informatie
Over deze verkenning en onze wijksamenwerkingsverbanden (WSV) vind je hier meer informatie.

Heb je nog vragen? Bel of mail coördinator Carian van der Sman 06-48310368 of carian@impulsor.health.

Hartelijke groet,

Lydia Göbel (praktijkmanager) en Bert Nap (huisarts)
Kwartiermakers toekomstverkenning 

Copyright © 2021 Wijksamenwerkingsverband (WSV) Amstelveen Zuid_Duizendblad en WSV Bovenkerk-Keizer Karelpark

Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp