Copy
Si no visualitzes correctament el buttletí, fes clic aquí

Butlletí núm. 15 | Gener 2021

El transport públic manté les mateixes tarifes durant el 2021


El Consell d’Administració de l’ATM opta per no modificar els preus ni l'oferta de títols. El manteniment de les tarifes permetrà ampliar la caducitat dels títols adquirits durant el 2020, que no caducaran fins el 31 de desembre del 2021. Consulta'n tota la informació.
"La compra és en línia. La contaminació que genera, no"

Quan comprem a través d’internet, estem assumint uns costos ambientals dels que sovint no en som conscients. Per això, l’ATM i el Departament de Territori i Sostenibilitat llancen una campanya per sensibilitzar sobre les conseqüències mediambientals i fomentar un model de comerç sostenible. (+).
El dèficit al sistema provocat per la covid-19 s'enfila fins els 750M€
 
Per al conjunt de l’ATM de l’àrea de Barcelona, el dèficit causat per la covid-19 ascendeix a 442 M€ el 2020 i es preveu que sigui 308 M€ per a l’any 2021. L’ATM alerta de la necessitat que s’ampliï, en la quantitat i en el temps d’aplicació, el fons de compensació creat pel govern espanyol (+)
La covid-19 i la mobilitat corresponsable: com ha canviat tot?
 
L'ATM, juntament amb el diari Ara, ha impulsat un webinari sobre com la pandèmia afecta i afectarà a la mobilitat laboral. L'ATM ha impulsat els Plans de Mobilitat Corresponsable per facilitar la gestió d'aquesta moblitat a les empreses. Han vingut per quedar-se, aquests canvis? Podeu recuperar el webinari sencer aquí.


Recupera els teus viatges

 
Tens una T-jove començada per anar a la universitat, i no l'estàs fent servir a causa de les restriccions?
Twitter
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Recorda que pots actualitzar les teves preferències donar-te de baixa del butlletí.

Autoritat del Transport Metropolità – C/ de Muntaner 315-321, Barcelona, 08021
 
En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE; l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) com a Responsable del Tractament l’informa que la dada «adreça de correu electrònic», de caràcter personal, serà tractada per gestionar el correu electrònic i atendre la seva petició, legitimats pel consentiment que vostè ens presta al posar-se en contacte amb nosaltres. Les seves dades no seran cedides a tercers, tret que es determini per llei. 

En el cas que ho desitgi, vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, de limitació del tractament, de portabilitat de les dades, així com retirar el seu consentiment adreçant-se per escrit a l’Autoritat del Transport Metropolità amb domicili al carrer Muntaner, 315-321, 08021 Barcelona o bé al correu electrònic: 
atm@atm.cat, i indicant “Ref. Dades-ATM”.