Copy
Si no visualitzes correctament el butlletí, fes clic aquí

Butlletí núm. 29 | Juny de 2022

La T-mobilitat incorpora la T-casual per viatjar entre els 36 municipis de l’àrea metropolitana

La T-mobilitat, el nou sistema per viatjar a la xarxa de transport públic de l’àrea de Barcelona, incorpora la T-casual d’1 zona, el títol més demandat del sistema tarifari integrat, amb el qual ja es podrà viatjar entre els 36 municipis de l’àrea metropolitana de Barcelona amb targeta recarregable o mòbil (Android amb NFC).

Ves-hi
El Transmet ara a les xarxes socials de T-mobilitat

La T-mobilitat incorpora, sota el paraigües del seu projecte, altres serveis. Un d’ells és el de canalització i gestió de tota la informació de la xarxa de transport públic de forma transversal per tenir una fotografia constant de la situació global del servei. l servei de comunicació d’alteracions del transport Ara, els avisos TransMet del servei a l’àrea...
Ves-hi
El 20 de juny torna el T-joc, que disputarà la seva 4a ronda

El T-joc, el concurs interactiu de preguntes en el marc de la celebració dels 25 anys de l'ATM arriba a la seva 4a i penúltima ronda, d'on sortirà un nou guanyador/a que gaudirà d'un passi de transport públic gratuït durant un any. El joc, nascut amb l'objectiu de donar conèixer la història, curiositats del transport públic metropolità ja ha entregat els premis de les 3 primeres rondes.
Ves-hi
21 estacions ferroviàries canvien de nom

L’ATM ha aprovat noves denominacions d’estacions ferroviàries, seguint les recomanacions de la seva Comissió de Nomenclatura que reuneix administracions i operadors del transport. 20 estacions actuals de metro, FGC, Rodalies i TRAM canviaran la seva denominació i Santa Perpètua de Mogoda tindrà una estació nova.
Ves-hi
Twitter
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Recorda que pots actualitzar les teves preferències donar-te de baixa del butlletí.

Autoritat del Transport Metropolità – C/ Balmes 49 6a planta, Barcelona, 08007
 
En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE; l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) com a Responsable del Tractament l’informa que la dada «adreça de correu electrònic», de caràcter personal, serà tractada per gestionar el correu electrònic i atendre la seva petició, legitimats pel consentiment que vostè ens presta al posar-se en contacte amb nosaltres. Les seves dades no seran cedides a tercers, tret que es determini per llei. 

En el cas que ho desitgi, vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, de limitació del tractament, de portabilitat de les dades, així com retirar el seu consentiment adreçant-se per escrit a l’Autoritat del Transport Metropolità amb domicili al carrer Balmes, 49 6a planta, Barcelona 08007 o bé al correu electrònic: 
atm@atm.cat, i indicant “Ref. Dades-ATM”.