Copy
View this email in your browser

L’ús de la mascareta passa a ser obligatori

Des del 4 de maig és obligatori l’ús de la mascareta al transport públic, també a l’àrea de Barcelona. La nova norma ha coincidit amb l’estrena d’una campanya liderada per l’ATM per demanar explícitament dur mascareta a la xarxa de transport.
Campanya

1. Un abril de mínima demanda al transport públic


Tot i que el confinament i l’estat d’alarma van començar el mes de març, abril ha estat el primer mes íntegre que hem viscut sota aquesta situació excepcional. En aquest sentit, el transport públic ha viscut els dies de menor afluència a la xarxa, sobretot durant els dies de restriccions de tots els sectors no essencials. Els darrers dies del mes, la preparació de la desescalada ha fet augmentar lleugerament el nombre de persones usuàries.
Notícia

2. Renda i mobilitat, relació directa durant la pandèmia


Un estudi de l’ATM i la UAB analitza la relació entre la mobilitat en transport públic col·lectiu en mode ferroviari de les persones i el poder adquisitiu dels barris de Barcelona i l’Àrea Metropolitana, i com la reducció de mobilitat ha estat diferent durant aquesta pandèmia.
Notícia

"La pandèmia està demostrant que el teletreball és funcional i es pot sostenir de forma eficient"


Parlem amb Montse Hernández, administradora de sistemes de l’Àrea de Sistemes i Innovació de l’ATM,  el departament responsable de fer possible el teletreball aquests dies.
Entrevista
Twitter
Facebook
LinkedIn
Instagram
Website
Recorda que pots actualitzar les teves preferències donar-te de baixa del butlletí.
Autoritat del Transport Metropolità – C/ de Muntaner 315-321, Barcelona, 08021
 
En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE; l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) com a Responsable del Tractament l’informa que la dada «adreça de correu electrònic», de caràcter personal, serà tractada per gestionar el correu electrònic i atendre la seva petició, legitimats pel consentiment que vostè ens presta al posar-se en contacte amb nosaltres. Les seves dades no seran cedides a tercers, tret que es determini per llei. 
 
En el cas que ho desitgi, vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, de limitació del tractament, de portabilitat de les dades, així com retirar el seu consentiment adreçant-se per escrit a l’Autoritat del Transport Metropolità amb domicili al carrer Muntaner, 315-321, 08021 Barcelona o bé al correu electrònic: atm@atm.cat, i indicant “Ref. Dades-ATM”.