Copy
Si no visualitzes correctament el butlletí, fes clic aquí

Butlletí núm. 27 | Febrer de 2022

El transport públic de l’àrea de Barcelona tanca 2021 amb 718 milions de viatges, un 27% més que el 2020

L’Autoritat del Transport Metropolità tanca l’any 2021 amb una demanda registrada del transport públic a l’àrea de Barcelona de prop de 718 milions de viatges, en el segon any de la pandèmia covid-19 declarada el març de 2020, un 27% més que l’any passat.

Ves-hi
El bitllet senzill ja es pot pagar amb targeta bancària en tot els busos de TMB

El pagament i validació del bitllet senzill d’autobús amb targeta bancària està disponible des d’aquest gener a totes les línies regulars de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) com a alternativa a l'efectiu.
Ves-hi
Webinar ATM: Vulnerabilitat territorial i mobilitat en temps de covid19

Aquest dimarts 1 de febrer s'ha celebrat una nova jornada a l'ATM, sota el nom 'Vulnerabilitat territorial i mobilitat personal en temps de covid19' on s'hi ha exposat un exhaustiu informe de diagnosi i seguiment de dades.
Ves-hi
Nou telèfon gratuït d'atenció i informació els 365 dies de l'any 

L'ATM estrena nou telèfon d'atenció i informació (900 928 900) per resoldre qualsevol dubte ales persones usuaries relatiu al sistema tarifari integrat, els títols de transport integrats, i la xarxa de transport públic.
Ves-hi
Twitter
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Recorda que pots actualitzar les teves preferències donar-te de baixa del butlletí.

Autoritat del Transport Metropolità – C/ Balmes 49 6a planta, Barcelona, 08007
 
En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE; l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) com a Responsable del Tractament l’informa que la dada «adreça de correu electrònic», de caràcter personal, serà tractada per gestionar el correu electrònic i atendre la seva petició, legitimats pel consentiment que vostè ens presta al posar-se en contacte amb nosaltres. Les seves dades no seran cedides a tercers, tret que es determini per llei. 

En el cas que ho desitgi, vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, de limitació del tractament, de portabilitat de les dades, així com retirar el seu consentiment adreçant-se per escrit a l’Autoritat del Transport Metropolità amb domicili al carrer Balmes, 49 6a planta, Barcelona 08007 o bé al correu electrònic: 
atm@atm.cat, i indicant “Ref. Dades-ATM”.