Copy
Si no visualitzes correctament el buttletí, fes clic aquí

Butlletí núm. 12 | Octubre 2020

"El transport públic és un espai d'elevada seguretat"


ENTREVISTA ATM | Per què no hi ha restriccions d'aforament al transport públic i als bars sí? Hi ha hagut algun brot de covid-19 a la xarxa de transport públic? El subdirector general de Coordinació de Salut Pública, Xavier Llebaria, explica en una entrevista amb l'ATM perquè podem estar tranquils quan agafem el transport públic. Podeu veure tota l'entrevista aquí.
El transport públic, preparat per l'augment de la demanda i l'inici del curs escolar

Amb l’entrada en servei de les línies vinculades al període lectiu, l’oferta se situa al 100% de la disponible. (+)
Més de 180.000 títols afectats per l'estat d'alarma ja han estat compensats
 
145.000 títols s'han compensat automàticament, i ja s'han aprovat més de 35.000 sol·licituds tramitades a través de formulari. (+)
L’ATM i Territori impulsen una prova pilot per comprar bitllets senzills dels busos exprés mitjançant una app
 
La prova començarà durant l’últim trimestre d’enguany en les línies exprés.cat operades pels grups Sagalés i Moventis (+)
Twitter
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Recorda que pots actualitzar les teves preferències donar-te de baixa del butlletí.

Autoritat del Transport Metropolità – C/ de Muntaner 315-321, Barcelona, 08021
 
En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE; l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) com a Responsable del Tractament l’informa que la dada «adreça de correu electrònic», de caràcter personal, serà tractada per gestionar el correu electrònic i atendre la seva petició, legitimats pel consentiment que vostè ens presta al posar-se en contacte amb nosaltres. Les seves dades no seran cedides a tercers, tret que es determini per llei. 

En el cas que ho desitgi, vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, de limitació del tractament, de portabilitat de les dades, així com retirar el seu consentiment adreçant-se per escrit a l’Autoritat del Transport Metropolità amb domicili al carrer Muntaner, 315-321, 08021 Barcelona o bé al correu electrònic: 
atm@atm.cat, i indicant “Ref. Dades-ATM”.