Copy
Si no visualitzes correctament el buttletí, fes clic aquí

Butlletí núm. 14 | Desembre 2020

"Nosaltres i tu fem #UnViatgeSegur": la nova campanya de l'ATM sobre la seguretat al transport públic


Al transport públic, nosaltres prenem les mesures de prevenció necessàries. Tu actues amb corresponsabilitat. Aquest és el punt de partida de la nova campanya de l'ATM. La campanya vol remarcar les mesures que des de fa mesos estan prenent tots els operadors de la xarxa, a la vegada que recorda i agraeix totes les mesures que han de prendre les persones usuàries. Més informació.
Iniciem la compensació de les T-jove afectades per la supressió de classes presencials a les universitats

Fins el 31 de gener del 2021, els estudiants universitaris amb una T-jove validada abans del 16 d’octubre -i que per tant caducarà com a tard el 12 de gener del 2021-, poden sol·licitar a l’ATM la compensació dels dies lectius en què no han pogut utilitzar el títol (+).
Calvet: "El transport públic i la digitalització són els ingredients principals de la mobilitat sostenible"
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat i l'ATM presenten una prova pilot de compra de bitllets senzills de les línies Exprés.cat a través d'una app, que agilitza l'accés a l'autobús i facilita mantenir la distància de seguretat. (+)
El tramvia ja disposa de 9 parades adaptades amb bucles magnètics per a persones amb baixa audició
 
L'ATM i TRAM segueixen desplegant aquest sistema, que permet a les persones amb baixa audició portadores d’audiòfon poder escoltar nítidament els missatges que s’emeten per la megafonia. El projecte va començar fa un any i arribarà a tota la xarxa el 2022 (+)
Twitter
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Recorda que pots actualitzar les teves preferències donar-te de baixa del butlletí.

Autoritat del Transport Metropolità – C/ de Muntaner 315-321, Barcelona, 08021
 
En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE; l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) com a Responsable del Tractament l’informa que la dada «adreça de correu electrònic», de caràcter personal, serà tractada per gestionar el correu electrònic i atendre la seva petició, legitimats pel consentiment que vostè ens presta al posar-se en contacte amb nosaltres. Les seves dades no seran cedides a tercers, tret que es determini per llei. 

En el cas que ho desitgi, vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, de limitació del tractament, de portabilitat de les dades, així com retirar el seu consentiment adreçant-se per escrit a l’Autoritat del Transport Metropolità amb domicili al carrer Muntaner, 315-321, 08021 Barcelona o bé al correu electrònic: 
atm@atm.cat, i indicant “Ref. Dades-ATM”.