Copy
View this email in your browser

El transport públic s'adapta al desconfinament

L'oferta del transport públic a l'àrea de Barcelona s'ha anat adaptant a l'evolució de la pandèmia des del mes de març. El servei ha augmentat les darreres setmanes, amb motiu de la desescalada per fases, fins a superar el 80% de l'oferta habitual i arribar al 100% en hores punta a diferents modes. Consulta la darrera hora sobre l'evolució de l'oferta.
Comunicats

1. La demanda al transport públic frega el 25%


El mes va començar per sobre del 12% de la demanda habitual, que s’ha anat incrementant progressivament setmana a setmana, fins a superar els 800.000 viatges diaris. El desconfinament per fases ha influït en l’increment de la mobilitat en transport públic a l’àrea de Barcelona.
Notícia

2. L'ATM ofereix indicadors de mobilitat més enllà del transport públic


Coneix els viatges que s'han fet a la xarxa de transport públic de l'àrea de Barcelona durant una jornada sencera o en la franja d'hora punta i compara-ho amb les setmanes prèvies i les xifres d'un dia habitual. Analitza també la mobilitat en bicicleta, patinets i vehicle privat i com varia dia a dia.
Consulta

"El transport públic podria iniciar la nova normalitat amb un 60% de la demanda habitual"


Parlem amb el director de Mobilitat de l'ATM, Lluís Alegre, responsable de coordinar l’estudi i documentació de les mesures a prendre en l’àmbit de la mobilitat després de la pandèmia. 
Entrevista
Twitter
Facebook
LinkedIn
Instagram
Website
Recorda que pots actualitzar les teves preferències donar-te de baixa del butlletí.
Autoritat del Transport Metropolità – C/ de Muntaner 315-321, Barcelona, 08021
 
En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades i pel qual es deroga la Directiva 95/46/CE; l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) com a Responsable del Tractament l’informa que la dada «adreça de correu electrònic», de caràcter personal, serà tractada per gestionar el correu electrònic i atendre la seva petició, legitimats pel consentiment que vostè ens presta al posar-se en contacte amb nosaltres. Les seves dades no seran cedides a tercers, tret que es determini per llei. 
 
En el cas que ho desitgi, vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, de limitació del tractament, de portabilitat de les dades, així com retirar el seu consentiment adreçant-se per escrit a l’Autoritat del Transport Metropolità amb domicili al carrer Muntaner, 315-321, 08021 Barcelona o bé al correu electrònic: atm@atm.cat, i indicant “Ref. Dades-ATM”.