Copy
View this email in your browser
 

Χριστουγεννιάτικο Bazaar 2022
 
Μετά από καιρό ξανά από κοντά! Το Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας θα γίνει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου από τις 10:00 μέχρι τις 18:00, στα γραφεία μας, Κλεισθένους 15, 3ος όροφος, Γραφείο 3 (Μετρό Ομόνοια). Σε αυτό θα βρείτε γούρια, ημερολόγια, αιθιοπικά δώρα, χειροποίητα γλυκά και εδέσματα, χριστουγεννιάτικα στολίδια, κοσμήματα, είδη σπιτιού, διακοσμητικά κ.α.
Τα έσοδα στηρίζουν το έργο του Συλλόγου Βοήθειας Παιδιών Lalibela.

Δείτε μερικά από τα είδη που θα βρείτε στο Bazaar μας:
                                       
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023    

Ένα ημερολόγιο για καλό σκοπό!
Το φετινό μας Ημερολόγιο είναι αφιερωμένο στο καινούργιο πρόγραμμα που ξεκίνησε στο Κέντρο μας στην Asela με 20 παιδιά και αναπτύσσεται με στόχο την υποστήριξη περισσότερων. Η Αιθιοπία βγαίνει από έναν αιματηρό εμφύλιο πόλεμο και η κατάσταση στη χώρα εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Εμείς όμως συνεχίζουμε τις δράσεις μας. Αναλάβαμε ξανά φέτος την αναδοχή ορφανών ή άπορων μικρών παιδιών και προσπαθούμε να απαλύνουμε τα τραύματά τους προσφέροντάς τους προστασία.  Σ’ αυτήν την προσπάθειά μας, σας καλούμε να συμμετάσχετε. Ευχόμαστε, με τη δική σας βοήθεια, να επωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά!

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλο το ημερολόγιο:
Ημερολόγιο Lalibela 2023 by csolalibela - Issuu
 
ΓΟΥΡΙ 2023

Ένα γούρι για καλό σκοπό!
 
Για την καινούργια χρονιά, το γούρι που επιλέξαμε είναι ο σταυρός της Lalibela, μοναδικό στολίδι που κατασκευάστηκε ειδικά για το Σύλλογό μας.
Η Αιθιοπία είναι η μόνη Χώρα που διαθέτει τεράστια ποικιλία σε σταυρούς. Οι παλιές πόλεις έχουν τα δικά τους σχέδια που υπάρχουν σε πάμπολλες παραλλαγές.
Για μας, αυτός ο σταυρός της Lalibela είναι μια γέφυρα που μας συνδέει τόσο με τον πολιτισμό αυτής της χώρας, όσο και με τα παιδιά μας εκεί.
Μπορείτε να το βρείτε και σε σκουλαρίκια.

ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΙΟΠΙΑ!


Ξεχωριστά δωράκια από την Αιθιοπία. Θα βρείτε μαντήλια, σταυρούς, σουπλά, κουτιά, καλαθάκια, κουτάλες,αιθιοπικές χτένες, μπρελόκ, μανγητάκια, παραδοσιακά κεραμικά αντικείμενα και berbere (μείγμα μπαχαρικών από την Αιθιοπία)  στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας.
 

ΔΩΡΟ - Χέρι βοήθειας στα παιδιά της Αιθιοπίας!


Το λογότυπο της Lalibela. Ένας ενήλικας κρατά στοργικά από το χέρι ένα παιδάκι και το οδηγεί στην ενηλικίωση. Είναι ένα δώρο που υπενθυμίζει τη χαρά της προσφοράς!
Μπορείτε να το χαρίσετε στον εαυτό σας ή στους φίλους σας διαδίδοντας ένα μήνυμα αγάπης.

Μπορείτε να το βρείτε και σε σκουλαρίκια.
 
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΝΗΜΗΣ LALIBELA - "Το Memory των Αντιθέσεων"

Στη Lalibela εδώ και χρόνια μας απασχολεί το πώς θα μεταφέρουμε στα παιδιά στην Ελλάδα την πραγματικότητα της Αφρικής, που είναι τόσο διαφορετική από τη δική μας. Ζούμε σε ένα μέρος του πλανήτη που απολαμβάνει υψηλό επίπεδο ζωής, σε αντίθεση με το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων παγκοσμίως. Έτσι αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε ένα παιχνίδι γνωστό σε όλα τα παιδιά, το Memory. Μόνο που σε αυτό το Memory τα παιδιά καλούνται να βρουν τις αντίστοιχες θεματικά κάρτες από την Αφρική και την Ευρώπη (για παράδειγμα, ένα σπίτι στην Αιθιοπία και ένα στην Ελλάδα, μια σχολική τάξη στην Κένυα και μια στην Σλοβενία). Το "Memory των Αντιθέσεων" λοιπόν, φέρνει τα παιδιά (και τους μεγάλους) σε επαφή με τις διαφορετικές πραγματικότητες και έτσι αναρωτιούνται και συζητούν.

-------------------------------------------------------------------------------------
Η κοινοποίηση της ανάρτησης αυτής στα φιλικά σας πρόσωπα μας βοηθά να κάνουμε γνωστή την προσπάθεια μας σε πολύ περισσότερους.                                  Σας περιμένουμε!
 

Website
Facebook
YouTube
Flickr
LinkedIn
Copyright © 2018 Lalibela, All rights reserved.


Our mailing address is:
Lalibela Newsletter

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

 


This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Lalibela-Children Support Organization · 15 Kleisthenous str. · Athens 10552 · Greece

Email Marketing Powered by Mailchimp